Οι Πρόσκοποι του Αγρινίου «έδωσαν» το χαμόγελό τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού».


Το διήμερο Δευτέρα 23 & Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου  πραγματοποιήθηκε ποδοσφαιρικό τουρνουά στο αθλητικό κέντρο Emileon Sport-Center. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Αιτωλοακαρνανίας και την Οργάνωση για τα παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού» με την αρωγή της ΠΑΕ Παναιτωλικός και του προέδρου του Φ. Κωστούλα που παραχώρησε τις εγκαταστάσεις στο Emileon Sport-Center για τη διεξαγωγή του τουρνουά.
Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ομάδες : Παναιτωλικός, ΑΕ Μεσολογγίου, Ολυμπιακός Παναιτωλίου, Π.Α.Ο. Καλυβίων, Παναμβρακικός Μπούκας, Αστέρας Καμαρούλας, Φλόγα Παλαιομάνινας και η Αναγέννηση Θέρμου.
Σκοπός του ποδοσφαιρικού τουρνουά δεν ήταν η κατάκτηση κάποιου βαρύτιμου επάθλου, αλλά η ενίσχυση του «Χαμόγελου του Παιδιού» και του νέου «σπιτιού» που άρχισε πρόσφατα να λειτουργεί στην πόλη του Αγρινίου. «Παίζουμε με χαμόγελο!» ήταν το σύνθημα της διοργάνωσης που ο καθένας μπορούσε να παρακολουθήσει τους ποδοσφαιρικούς αγώνες με το συμβολικό εισιτήριο των 2 ευρώ και για τις δυο μέρες του τουρνουά.
Την προσπάθεια αυτή δεν ήταν δυνατόν μα μην υποστηρίξουν και οι Πρόσκοποι του Αγρινίου. Στο κάλεσμα του «Χαμόγελου του Παιδιού» τόσο η Περιφερειακή Εφορεία, όσο και το 1ο και 2ο Σύστημα Αγρινίου με τους Βαθμοφόρους τους συμμετείχαν ενεργά και παραβρέθηκαν και τις δύο ημέρες του τουρνουά βοηθώντας όπου τους ζητήθηκε.
Οι Πρόσκοποι του Αγρινίου «έδωσαν» το χαμόγελό τους στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και το απόγευμα τις πρώτης ημέρας τους απονεμήθηκε τιμητική αναμνηστική πλακέτα για την υποστήριξή τους, όπως και σε όλους τους φορείς και οργανώσεις συμπαραστάθηκαν στο τουρνουά.
 Την πλακέτα παρέλαβε ο Αρχηγός του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου, Παναγιώτης Κουθούρης δηλώνοντας στους υπεύθυνους ότι οι Πρόσκοποι θα συνεχίσουν και στο μέλλον να υποστηρίζουν το  «Χαμόγελο του Παιδιού».