« ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΓΑΠΗΣ»

Οι Πρόσκοποι του 1ου Συστήματος Αγρινίου αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν όλους τους πολίτες του Αγρινίου που προσέφεραν απλόχερα την αγάπη τους και την συμπαράστασή τους στον συνάνθρωπό μας, τον άνθρωπο της ανάγκης.
Χάρις σε αυτή την αγάπη δημιουργήθηκε πράγματι ένα ΒΟΥΝΟ ΑΓΑΠΗΣ από φάρμακα, τρόφιμα και παιχνίδια. Τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν προς το Κοινωνικό Φαρμακείο-Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου τις επόμενες ημέρες,  ενώ τα τρόφιμα και τα παιχνίδια θα δοθούν σε οικογένειες της πόλης μας μέσω του 1ου Συστήματος Προσκόπων, αλλά και μέσω ενοριών της Εκκλησίας μας.
 Όλα αυτά συνέβησαν την περασμένη Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ειρήνης μέσα σε ένα εορταστικό Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες για τα παιδιά της πόλης (ανθρώπινο «φιδάκι»-επιτραπέζιο, ομαδικά παιχνίδια, κλπ), ενώ οι πρόσκοποι χάρισαν Χριστουγεννιάτικα στολίδια που έφτιαξαν μόνοι τους και ζεστή σοκολάτα στους περαστικούς, αντίδοτο στη χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας.
Οι Πρόσκοποι του Αγρινίου υπόσχονται αντίστοιχες δράσεις αλληλεγγύης καθ’ όλη την διάρκεια της Προσκοπικής περιόδου, όπως άλλωστε πραγματοποιούν τα 70 Χρόνια της παρουσίας τους.

Τα Λυκόπουλα, οι Πρόσκοποι, οι Βαθμοφόροι και η Επιτροπή Κοινωνική Συμπαράστασης  του 1ου Συστήματος Προσκόπων Αγρινίου  σας εύχονται:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ
και το 2015
να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες όλων.

Οι φωτογραφίες είναι από το agrinionews.gr
Οι φωτογραφίες είναι από το Agriniopress.gr