Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων και η Περιφερειακή Εφορεία Αιτωλ/νίας ανακοινώνουν την ίδρυση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων της Π.Ε. Αιτωλ/νίας και την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από την Γενική Συνέλευση της 3ης Οκτωβρίου 2012.
Μετά από την ψηφοφορία της Γενικής Συνέλευσης αναδείχθηκαν τα πέντε τακτικά μέλη του Δ.Σ και τα δύο αναπληρωματικά. Τα τακτικά μέλη συνήλθαν σε συνεδρίαση και  κατόπιν των ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Π.Ε. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ συγκροτήθηκε σε Σώμα για την περίοδο Οκτώβριος 2012-Οκτώβριος 2015 ως εξής:
  
1
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Παπαροϊδάμης Σωτήρης
2
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Καββαδίας Παναγιώτης
3
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:
Παπαλέξης Γρηγόριος
4
ΤΑΜΙΑΣ:
Αγγελόπουλος Νικόλαος
5
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ :

Μπαρδάκης Πέτρος

7
Α’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ:
Καρκαμπούνας Ευθύμιος
8
Β’ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ:
Καραθάνος Γεώργιος

Η Περιφερειακή Εφορεία Αιτωλοακαρνανίας, εύχεται στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο το οποίο αναλαμβάνει και διαβεβαιώνει ότι θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια και πρωτοβουλία που θα αναλάβει.

Τέλος καλεί σε συστράτευση όλων όσων κατά το παρελθόν ήταν μέλη του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων καθώς και του Σώματος Ελλήνων Οδηγών, να πλαισιώσουν την Ένωση Παλαιών  Προσκόπων-Π.Ε. Αιτωλ/νίας ώστε να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.


Πληροφορίες: Σ. Παπαροϊδάμης ( κιν: 6937 453 616)
 Περιφερειακή Εφορεία Αιτωλ/νίας