ΗΜΕΡΑ ΘΛΙΨΗΣ

Μια ημέρα ξημέρωσε σήμερα αλλιώτικη από τις άλλες. Παρ’ όλη την ηλιοφάνεια που επικρατεί, ένας βάρος μας βαρύνει την ψυχή και μας παγώνει και μας αφήνει άφωνους, βουβούς σαν άψυχα παιδικά στρατιωτάκια . Μια αλλιώτικη ημέρα ξημέρωσε σήμερα, γεμάτη θλίψη για την Προσκοπική Κίνηση της Ελλάδας, της Αιτωλοακαρνανίας και της πόλης του Αγρινίου.
Ο Φίλος, Αδελφός, ο Αρχηγός, ο Έφορος και τελευταία Στέλεχος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης των Προσκόπων, ο Νίκος Καπώνης δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. «Χάθηκε» εντελώς απρόσμενα χθες 16 Φεβρουαρίου 2012 σε ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα.  
Η θλίψη μεγάλη, το κενό που αφήνεις πίσω σου ακόμη μεγαλύτερο και η σκέψη ότι δεν θα σε δούμε και πάλι στην παρέα μας μεγαλώνει πολύ περισσότερο τον πόνο.
Ας είναι.
Καλό σου «ταξίδι» φίλε Νίκο. Όλοι εμείς που είχαμε την τύχη να σε  γνωρίσουμε θα σε σκεπτόμαστε και θα σε θυμόμαστε πάντα όπως σε γνωρίσαμε, γελαστό, καλοσυνάτο, πρόσχαρο, εργατικό, πάντα με τον καλό σου λόγο για όλους και για όλα.
Ας είναι.
Καλό σου «ταξίδι» φίλε Νίκο. Και να ξέρεις ότι όταν και όποτε  βρισκόμαστε, η παρέα,  η θέση σου θα είναι πάντα εκεί «κενή» μα συνάμα και «γεμάτη» από την παρουσία σου, γιατί σίγουρα θα είσαι κοντά μας.
Τελικά είναι άδικο να «φεύγουν» πάντα πρώτα οι καλοί.
Ας είναι.
Καλό σου «ταξίδι» φίλε Νίκο.