ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

"Ραντεβού στη θερινή κατασκήνωση..." στις 2 Ιουλίου, έδωσαν οι Πρόσκοποι και τα Λυκόπουλα του 1ου και 2ου Συστήματος Αγρινίου.
Αυτή την υπόσχεση έδωσαν το περασμένο Σάββατο 8 Ιουνίου στην Πυρά Λήξης της Προσκοπικής Χρονιάς 2012-2013. Η Πυρά πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Πάρκο κάτω από τον έναστρο Αγρινιώτικο, καθαρό ουρανό. Φίλοι, γονείς αλλά και θαμώνες-επισκέπτες του Πάρκου συνετέλεσαν στο να δημιουργηθεί μια ζεστή ατμόσφαιρα, που σε συνδυασμό με την δημιουργική παρουσία των Προσκόπων και των Λυκόπουλων την μετέτρεψαν σε βραδιά μαγεία όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Αγρινίου κ. Ευστάθιος Τσούκαλος, που παραβρέθηκε στη μικρή γιορτή των Προσκόπων.
Θα πρέπει να σημειωθεί λίγο πριν την έναρξη, οι Πρόσκοποι του Αγρινίου παρέδωσαν μια σημαντική ποσότητα φαρμάκων στο Κοινωνικό Ιατρείο-Φαρμακείο του Δήμου Αγρινίου, που συνέλεξαν από προσφορές των Αγρινιωτών συμπολιτών μας. Τα φάρμακα παρέλαβαν εργαζόμενοι του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου, τονίζοντας ότι "τα φάρμακα αυτά θα πιάσουν τόπο και θα καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας..
Στο τέλος γιορτής μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να "δουν" μέσα από μια ολιγόλεπτη προβολή, το χώρο στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η θερινή Κατασκήνωση εφέτος (πιο κάτω έχετε την δυνατότητα να δείτε και εσείς αυτή την προβολή).
Μετά όλοι μαζί πέρασαν ακριβώς δίπλα όπου λειτουργούσε το "Barbeque Party" (ψησταριά ελληνιστή) όπου και απόλαυσαν πανδαισία γεύσης και μουσικής.
Την Πυρά λήξης κάλυψαν με αποσπάσματα ο ΑΧΕΛΩΟΣ TV τηλεοπτικά και οι ειδησεογραφικές ιστοσελίδες agrinionet(http://www.agrinionet.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=5603:a&catid=66:kosmos&Itemid=26) καθώς και το VRES-AGRINIO(http://www.vres-agrinio.gr/topika/topikes-eidiseis/item/7542-liksi-me-giorti-tis-proskopikis-periodou) από όπου και οι φωτογραφίες που ακολουθούν.


----------------------------------------------------------------------------------
vres-agrinio




----------------------------------------------------------------------------