ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΜε αυτές τις ευχές οι Πρόσκοποι και τα Λυκόπουλα του 1ου και 2ου Συστήματος Προσκόπων του Αγρινίου, συμμετείχαν στη Δράση γνωριμίας του 1ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Λευκάδας με την Προσκοπική Κίνηση.
Μερικοί ακούραστοι και συνειδητοποιημένοι Λευκαδίτες διαπίστωσαν ότι στο νησί της Λευκάδας θα πρέπει να λειτουργήσει ένα Σύστημα Προσκόπων έτσι ώστε τα παιδιά της πόλης της Λευκάδας μέσα από το Προσκοπικό παιχνίδι να γνωρίσουν εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές.
Πολύ γονείς ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και την Κυριακή 9 Ιουνίου στις 11:00 το πρωί, μαζί με τα παιδιά τους βρέθηκαν στο πάρκο της παραλίας, να γνωρίσουν και να συμμετάσχουν στο παιχνίδι.
Από αυτή τη Δράση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι Πρόσκοποι του Αγρινίου αφού ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμά τους, παραβρέθηκαν με είκοσι (20) Λυκόπουλα και δεκαπέντε (15) Προσκόπους, παρ’ όλου που εδώ και κάποιες μέρες είχαν τερματίσει τις δράσεις τους εν όψει του καλοκαιριού.
Παιδιά του Αγρινίου και της Λευκάδας για δύο ώρες έπαιξαν και τραγούδησαν με την ψυχή τους.
Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός.


   (οι παραπάνω φωτογραφίες προέρχονται από τα "ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ ΝΕΑ"
 --------------------------------------------------------------------------


------------------------------------------------------------------------------ (οι παραπάνω φωτογραφίες προέρχονται από την ιστοσελίδα)
http://www.mylefkada.gr